Saraja Slaapcursus Harderwijk

Bestelformulier


Wens iemand een goede nachtrust met deze originele kadobon!


Een goede nachtrust heeft iedereen nodig om goed te kunnen functioneren. Slaap hebben wij namelijk nodig om fysiek te herstellen. Ook voor innerlijke rust en geluk is goede nachtrust een wondermiddel. En wie wens je dat nou niet?!

Kadobon workshopEr zijn verschillende factoren aan te wijzen waardoor de slaap verstoord kan raken. Met het slaapconsult wordt een beeld verkregen van de mogelijke oorzaken van de slaapproblemen. Ook wordt een persoonlijk advies opgesteld gericht op de mogelijkheden die er zijn om de slaap te verbeteren. Het slaapconsult bestaat uit de Saraja Slaap en Vitaliteit Test, een schriftelijk slaaprapport met een persoonlijk slaapadvies en een telefonische nabespreking.


Wens iemand een goede nachtrust, bestel hier de kadobon voor een slaapconsult!

Na bestelling ontvang je een digitale factuur. Zodra de betaling bij ons binnen is, komt de kadobon per mail naar je toe. Om de kadobon nog persoonlijker te maken, kunnen we een afbeelding naar wens of zelfs je eigen tekst toevoegen! Nadat de gelukkige de bon van jou heeft ontvangen, kan hij of zij met het nummer op de bon het wachtwoord aanvragen voor het maken van de Saraja Slaap en Vitaliteit Test. Als de testgegevens bij ons binnen zijn, wordt het slaaprapport opgesteld en aan hem of haar toegestuurd. Daarna volgt op afspraak een telefonische nabespreking. De kadobon geldt voor één persoon, is een jaar geldig en is niet inwisselbaar voor geld.

Uw naam *

Bedrijf (indien van toepassing)

Adres *

Postcode en woonplaats *

Uw email *

Telefoonnummer vaste lijn *

Telefoonnummer mobiel *

Ik wil kadobon(nen) bestellen *

Eventuele opmerkingen

Anti Spam Code
captcha

Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterGoogle+WhatsAppEmail