Saraja Slaapcursus Harderwijk

Executive Vitaliteits Coaching

Er was een tijd dat het slaaptekort van een leidinggevende werd gezien als een teken van commitment en toewijding. Ook al had u als leidinggevende meer slaap nodig om een effectief leider te kunnen zijn, u zou het nooit toegeven. Gelukkig verandert deze cultuur binnen het bedrijfsleven nu.

Slaap als basis voor vitaliteit

Want voor u als directeur, bestuurder, manager of zelfstandig ondernemer is het essentieel dat u vitaal acteert binnen de organisatie die u aanstuurt. Uw capaciteiten, uw authenticiteit en uw drijfveren worden benut en geborgd doordat u uitgerust en energiek in uw rol staat. En aan de basis van de door u benodigde vitaliteit staat een kwalitatief en kwantitatief goede nachtrust. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat er een direct verband bestaat tussen slaaptekort en verminderd functioneren, alsook het nemen van fatale bedrijfsbeslissingen.

Executive coachingVerbeteren persoonlijke vitaliteit is maatwerk

Het is voor u als leidinggevende dan ook belangrijk iedere dag weer uitgerust uw organisatie en medewerkers aan te sturen. Om fit in uw rol te staan kunt u samen met Saraja Slaapcursus werken aan stressreductie en slaapverbetering. Volgens een wetenschappelijk beproefde methodiek wordt na afname van een scan een maatwerktraject opgesteld. In dit maatwerktraject worden tools ingezet, afgestemd op de gebieden die in uw geval aandacht verdienen bij het verbeteren en waarborgen van uw vitaliteit. Waarmee u vervolgens instrumenten in handen krijgt om iedere dag optimaal te kunnen functioneren en ondernemen!


Meer informatie

Executive Vitaliteits Coaching wordt zowel op locatie als online aangeboden. Neem voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op.

Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail