Saraja Slaapcursus Harderwijk

INFO

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Welkom in de Relax Lounge van Saraja Slaapcursus

 

Ontspanning is de basis voor een goede nachtrust.

In onze Relax Lounge krijg je de mogelijkheid te ontdekken wat jou rust geeft. Hoe je zodanige ontspanning kunt bereiken, dat je je aan de slaap kunt overgeven en deze niet verstoord wordt.

Wil jij toegang tot de Relax Lounge? Vraag dan nu de sleutel aan om binnen te komen in deze oase van rust!

 

Restless Legs Syndrome

» RLS Zelftest
 

Wat is nachtplassen?

» Nycturie
 
 
nachtelijk plassen

 

Samenwerkingspartners

 
 
 
samenwerkingspartners
 
 
 
 

Door de samenwerking met Apneucentrum Nederland kunnen wij onze cliënten nog beter ondersteunen als er een vermoeden bestaat dat slaapapneu een rol speelt bij de slaapproblematiek.

IVVO en Saraja Slaapcursus werken samen daar waar slaapexpertise is gewenst in de vitaliteitsprogramma’s die IVVO in Nederland verzorgt, met focus op beweging, voeding en mentale kracht.

Ook een slechte neusademhaling kan de slaap verstoren. NoseTubes kunnen ervoor zorgen dat je weer dieper gaat slapen en uitgeruster wakker wordt, waardoor je je fitter voelt overdag.

 

Als slaapcoach geeft Talja op de website van Slaap & Rust in blogs, vlogs, artikelen en bij speciale acties informatie, tips en hulp om meer te ontspannen en daarmee beter te slapen.

Talja schrijft regelmatig een artikel in STRESSED OUT, het eerste online magazine over stress, hoe je door het verbeteren van je slaap stress kunt reduceren.

 

Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail