Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Saraja Slaapcursus Harderwijk

Founders

Het aantal mensen dat aan slapeloosheid lijdt neemt toe door allerlei verschillende oorzaken die met onze hedendaagse maatschappij te maken hebben (zoals hoge werkdruk, stress, social media). Daarnaast lijkt er een taboe te bestaan op het hebben van slaapproblemen.

Belang van slaapcoaching

Er wordt vaak niet over gesproken door mensen dat ze slecht slapen, omdat zij zich meestal niet begrepen voelen. Zodoende bestaat er vermoedelijk ook een verborgen groep van mensen met slaapproblemen en is de groep mensen die aan slapeloosheid lijdt waarschijnlijk veel groter dan we denken. Uit onderzoek is gebleken dat 1 op de 3 Europeanen lijdt aan een vorm van slapeloosheid. Hieruit blijkt wel het belang van professionele slaapcoaches in onze hedendaagse samenleving, om breed aandacht te kunnen geven aan dit maatschappelijke probleem. Het Landelijk Netwerk van Saraja Slaapcursus is vanuit dit besef opgericht.

Netwerk staat voor kwaliteit

Het netwerk is erop gericht mensen die lijden aan insomnie te coachen bij het structureel verbeteren van hun slaap. Het is hét netwerk van professionele coaches die zijn opgeleid en gefaciliteerd om vanuit de eigen praktijk met de producten van Saraja Slaapcursus slaapcoaching te bieden. Allen bieden zij slaapcoaching volgens eenzelfde methodiek, namelijk de cognitieve gedragstherapie voor insomnie (CGT-I), wetenschappelijk bewezen de meest effectieve methode bij de behandeling van slapeloosheid. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken we binnen het landelijk netwerk volgens de Gedragscode voor Saraja Slaapcoaches.

Founders Landelijk Netwerk Saraja Slaapcursus

Talja Lambert

Button SSC - donker 263x247

Ricardo Lambert
Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail