Saraja Slaapcursus Harderwijk

NoseTubes

NoseTubes geven merkbaar meer lucht tijdens het slapen. Hierdoor kunnen veel voorkomende klachten zoals vaak wakker worden en snurken sterk verminderd worden.


doorsnee 4 500x. met tube - 01

NoseTubes zijn gemaakt van een flexibel kunststof materiaal, waardoor ze zich goed aanpassen aan de vorm van de neus van de gebruiker. Door NoseTubes op de juiste wijze te gebruiken blijft de neusingang goed open. Hierdoor kun je vrij ademhalen en goed doorslapen voor een optimale nachtrust.

NoseTubes zijn gemaakt van een flexibel materiaal, daardoor veroorzaken zij geen irritatie aan het neusslijmvlies. NoseTubes zijn zacht en bieden de gebruikers een optimaal comfort.


Redenen om de NoseTubes te proberen:

 

NoseTubes helpen in vele gevallen je slaapproblemen te verminderen.

Keuze in maatvoering, met de mogelijkheid om meerdere maten te combineren.

Getest en aangeraden door de KNO-arts.

NoseTubes zijn comfortabel en vallen NIET uit je neus tijdens de nacht.

GEEN irritatie van het neusslijmvlies.

Nagenoeg geen risico op beschadiging van slijmvlies en huid in de neus.

Goed alternatief voor neusspreiders en (verslavende xylometazoline-) neussprays.


NoseTubes zijn uniek:

Small-2Geen enkel ander product biedt de mogelijkheden zoals NoseTubes die biedt. NoseTubes hebben geen irriterende uitstekende delen. Ook heb je met NoseTubes de mogelijkheid om verschillende maten met elkaar te combineren. NoseTubes bieden bovendien optimaal comfort voor de gebruiker. Ze zijn gemaakt van een uiterst zacht materiaal dat te vergelijken is met siliconen. Hierdoor voel je na het inbrengen nagenoeg niets van NoseTubes, maar kun je wel vrij ademhalen en genieten van een optimale nachtrust.


NoseTubes zijn uitgebreid getest:

Tijdens de ontwikkeling van NoseTubes is er intensief samengewerkt met het Deventer Ziekenhuis en een groep patiënten met slaapproblemen. KNO-arts T. van der Laan, betrokken bij de ontwikkeling van NoseTubes, heeft geen irritaties in de neus van patiënten waargenomen bij het testen van NoseTubes. Bovendien is gebleken dat NoseTubes de oplossing zijn voor mensen die met andere producten niet van hun slaapproblemen afkomen. NoseTubes zijn voor de Europese (CE) regelgeving een medisch hulpmiddel klasse I, dat wil zeggen dat het product is goedgekeurd voor tijdelijk gebruik in het lichaam. Het product is aangemeld bij de inspectie voor de gezondheidszorg (IGZ).


Heb je zelf problemen tijdens het slapen? Wil je de NoseTubes graag eens proberen?

Bestel dan de NoseTubes Starterkit, hiermee krijg je van elke NoseTubes maat een maandverpakking om te proberen en te ervaren welke maat NoseTubes jou het beste resultaat en comfort geeft. NoseTubes mogen maximaal 28 nachten achtereen gebruikt worden, daarna moet je ze vervangen voor nieuwe NoseTubes.


NoseTubes Starterkit:

NT-box-M-3_resizeDe NoseTubes starterkit biedt mensen de mogelijkheid om de juiste maat NoseTubes te bepalen die het meeste comfort geeft in de neus.

Een starterkit bestaat uit 3 maten en in totaal 6 NoseTubes: 2x Small • 2x Medium • 2x Large

Nu introductieprijs van €42,50 voor €32,26

Nadat je met de starterkit de juiste maat bepaald hebt, kun je ze uiteindelijk nabestellen in maand-, 3⋅maand- of halfjaar-verpakking.

Voer je de code ‘Saraja‘ in bij je bestelling, ontvang je direct 15% korting!


Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail