Saraja Slaapcursus Harderwijk

ONLINE SLAAPCURSUS

Met de Online Saraja Slaapcursus leer je jouw slaap structureel te verbeteren. Door te onderzoeken welke factoren jouw nachtrust verstoren en hier blijvend verandering in aan te brengen. Ook onze online cursus is gebaseerd op de wetenschappelijk bewezen meest effectieve behandelmethode voor slapeloosheid, de CGT-I. Basis van de cursus is leren ontspannen en loslaten van belemmerende gedachten en gewoonten. Zodat je weer beter gaat slapen. Daarmee gaat jouw vitaliteit omhoog, je krijgt weer meer energie en je voelt je veerkrachtiger.

Stress en slaapproblemen

Bij de meeste mensen zijn slaapproblemen ontstaan als gevolg van gebeurtenissen in het leven waardoor ze uit balans zijn gebracht. Je kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld relatieproblemen, stress door het werk, overlijden van een dierbare, examenstress, huwelijk, ontslag of ziekte. De zorgen die dergelijke situaties met zich meebrengen kunnen leiden tot slapeloze nachten.

Als de slapeloosheid langere tijd aanhoudt merk je dat in je functioneren overdag. Je voelt je bijvoorbeeld duizelig en versuft, bent prikkelbaar en kunt je maar moeilijk concentreren. Je raakt met de slechte nachten de veerkracht kwijt, die je in het bijzonder hard nodig hebt als je met persoonlijke problemen kampt. Je kunt dan in een vicieuze cirkel terechtkomen die maar moeilijk te doorbreken is en soms zelf uitmondt in een burn-out. Laat het niet zover komen en doe er wat aan met deze unieke real-time online slaapcursus!

Online slaapcursus

Real-time online coaching

Onze online cursus wordt in real-time gegeven. Dat wil zeggen dat er op een afgesproken moment via laptop of tablet live contact met elkaar is over internet. Dit in tegenstelling tot vele andere online cursussen die asynchroon plaatsvinden en waarbij het contact dus niet op hetzelfde tijdstip plaatsvindt.

De online cursus wordt gegeven door middel van internet videobellen via Skype met je computer of tablet. Je wordt dus net als bij ‘normale’ coaching persoonlijk gecoacht, alleen hoef je er nu je deur niet voor uit. Het kan in je eigen omgeving vanuit je eigen comfortabele stoel!

Voor wie is de Online Saraja Slaapcursus bedoeld?

Iedereen die last heeft van slapeloosheid en graag in de eigen omgeving een slaapcursus wil doen, kan de online cursus volgen. Omdat je bijvoorbeeld niet in staat bent steeds op een vast tijdstip naar een vaste locatie te gaan voor één van onze face-to-face cursussen in het land. Door werk in ploegendiensten, omdat je veel reist, vanwege een lichamelijke beperking of om andere persoonlijke redenen.

Hoe werkt het?

Als je een Online Saraja Slaapcursus wilt volgen neem je hierover contact met ons op of geef je jezelf op met het aanmeldformulier. De eerste stap is vervolgens deelname aan ons Online Slaapconsult als intake voor de Online Slaapcursus. Je ontvangt hiervan een rapport dat vervolgens in een Skypegesprek met je doorgenomen wordt. Daarbij bespreekt de slaapcoach ook of de online cursus voor jou daadwerkelijk de meest passende weg is naar een goede nachtrust. Zo wordt bovendien gelijk het online systeem getest. Wil je voorzetten met de Online Slaapcursus kun je na betaling van het cursusgeld direct van start. (De prijs van het Online Slaapconsult te weten €49,90 wordt in mindering gebracht op de Online Slaapcursus). In overleg met je persoonlijke slaapcoach kun je elk gewenst moment beginnen. Zó eenvoudig is het!

Persoonlijke begeleiding

Iedere deelnemer aan de Online Saraja Slaapcursus wordt gekoppeld aan een eigen vaste slaapcoach, die jou persoonlijk real-time online begeleidt. Onze online cursus is individueel, waardoor er volop aandacht is voor jouw persoonlijke situatie.

Begeleiding hoe vaak en hoe lang?

De Online Saraja Slaapcursus bestaat uit 6 live sessies. Je volgt bijvoorbeeld elke week één cursusmodule online en ontvangt aansluitend de bijbehorende opdrachten. In totaal duurt de cursus 7 uur. Na de online cursus vinden tot een half jaar na afronding van de cursus ook 3 nazorgmomenten plaats, om ervoor te zorgen dat de cursus een blijvend positief effect heeft.

Het Online Systeem

Wij gebruiken Skype, een wereldwijd, makkelijk, gratis te downloaden en gebruikersvriendelijk systeem, dat waar je ook bent toegang geeft tot de cursus en onze real-time slaapcoaching. In het systeem maken wij voor jou het cursusmateriaal online beschikbaar op het moment dat je door ons gecoacht wordt. Het enige dat jij daarvoor nodig hebt is een computer of tablet (met een webcam, een microfoon en luidsprekers of een headset) en een internetverbinding.

Kwaliteit

Wij stellen kwaliteit en 100% klanttevredenheid als uitgangspunt van onze dienstverlening. Na afloop van de cursus stellen we jouw mening dan ook erg op prijs middels een online evaluatie om zowel de kwaliteit van de online cursus als de kwaliteit van de coach hoog te houden.

Samengevat

■         Unieke real-time online slaapcursus
■         Duur 6 sessies, totale cursusduur 7 uur
■         Praktijkgerichte slaapcursus op basis van wetenschappelijk bewezen methodiek
■         Vanuit jouw eigen vertrouwde omgeving op een voor jouw meest geschikt moment
■         Vaste eigen online slaapcoach
■         Cursus wereldwijd te volgen via Skype
■         Individueel, dus persoonlijke aandacht
■         Overzichtelijk en duidelijk cursusmateriaal
■         Op elk gewenst moment beginnen
■         Ook de Workshop en Personal Slaap Coaching zijn online te volgen

Groepsgrootte: Individueel
Plaats: Wereldwijd online
Duur: 6 sessies
Prijs: €375,- p.p. incl. btw
Aanmelding: Neem contact met ons op over de Online Saraja Slaapcursus of meld je aan via het aanmeldformulier.

 

Bekend van:

Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail