Saraja Slaapcursus Harderwijk

Team

Onderstaande coaches zijn aangesloten bij het Landelijk Netwerk van Saraja Slaapcursus. Alleen zij kunnen zodoende, als zelfstandigen vanuit de eigen praktijk, de producten van Saraja Slaapcursus aanbieden. Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat, werken zij volgens de Gedragscode voor Saraja Slaapcoaches. Wil je meer weten over onze slaapcoaching? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder!

Landelijk Netwerk

Saraja Slaapcursus kent een landelijk netwerk van aangesloten professionals. Zij zijn allen opgeleid en gefaciliteerd om met de producten van Saraja Slaapcursus slaapcoaching te bieden, zowel aan particulieren alsook bij bedrijven. Slaapcoaching in diverse vormen, van workshop tot personal coaching, in groepen of individueel.

Button SSC - donker 263x247

Slaapcoaching op maat

Het Landelijk Netwerk van Saraja Slaapcursus kent dus een breed aanbod. Daardoor kunnen de trainers afgestemd op de persoon of op de vraag steeds de meest optimale begeleiding aanbieden. Oftewel slaapcoaching op maat, op het werk of in de privésituatie, voor iedereen die lijdt aan slapeloosheid. Zowel face-to-face alsook online.

Wetenschappelijk bewezen methodiek

De producten van Saraja Slaapcursus zijn gebaseerd op de Cognitieve Gedragstherapie voor Insomnie (CGT-I), wetenschappelijk bewezen als meest effectieve methodiek bij de behandeling van slapeloosheid. Een methodiek die bestaat uit een totaalbenadering gericht op het verminderen van stress en het verbeteren van slaap met technieken uit onder andere mindfulness en positieve psychologie.

Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail