Saraja Slaapcursus Harderwijk

SLAAPCONSULT

Er zijn verschillende factoren aan te wijzen waardoor je slaap verstoord kan raken. Slaapproblemen kunnen tot één van de eerste signalen behoren dat de mate van (werk)stress ongezonde porties heeft aangenomen. Wanneer je dit niet oppakt, kan chronische overbelasting leiden tot uitval. Wees een burnout voor, doorbreek de vicieuze cirkel. Maar er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn voor je slapeloosheid.

 

Het slaapconsult bestaat uit:
  • Slaap en Vitaliteit Test
  • Schriftelijk slaaprapport met slaapadvies
  • Telefonische nabespreking
In het slaapconsult wordt gescreend:
  • Waaruit je slaapprobleem bestaat
  • Welke gevolgen je ervaart in het functioneren overdag
  • Hoe het staat met de lichamelijke, mentale en emotionele balans in je leven
  • Of er mogelijk medische oorzaken zijn
  • In hoeverre je een juiste slaaphygiëne toepast
Doel

Met het slaapconsult krijg je een beeld van de mogelijke oorzaken van jóuw slaapproblemen. Ook ontvang je op basis van onze Slaap en Vitaliteit Test een gericht advies over de mogelijkheden die er zijn om je slaap te verbeteren. De test wordt overigens niet door een computer automatisch gescoord, maar bewust handmatig geanalyseerd, zodat we jou kunnen voorzien van een persoonlijk rapport.

Werkwijze

Je kunt je opgeven voor het slaapconsult met het aanmeldformulier. Je ontvangt na je aanmelding een betaalverzoek van ons. Na ontvangst van de betaling sturen we je per e-mail de factuur en de inlogcode voor het maken van de Slaap en Vitaliteit Test.

Deelname aan het Online Slaapconsult is geheel vrijblijvend en verplicht je dus niet tot afname van verdere dienstverlening van Saraja Slaapcursus.

Prijs

Het slaapconsult bieden wij je aan voor de prijs van €49,90. Waarom voor deze aantrekkelijke prijs? Omdat er nog teveel slapelozen rond blijven lopen met een slaaptekort. Terwijl een oplossing in veel gevallen dichterbij is dan je denkt. Wij willen je als Saraja Slaapcursus ermee aanmoedigen stappen te ondernemen om beter te gaan slapen.

Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail