Saraja Slaapcursus Harderwijk

Slaapscan

Slaap is de basis voor vitaliteit. Vitale medewerkers zijn enorm belangrijk voor uw organisatie. De vitaliteit van uw medewerkers is van essentiële invloed op diens motivatie, productiviteit, binding en verzuim. Om vitaal te kunnen werken hebben uw medewerkers een goede nachtrust nodig.

Vitaliteitsscan

Slaapproblemen verlagen vitaliteit

Wanneer medewerkers kampen met slaapproblemen, vermindert dat aantoonbaar de productiviteit, de motivatie, het geheugen, de inter-persoonlijke vaardigheden en het veroorzaakt een hoger ziekteverzuim. Naar schatting kost vermoeidheid de werkgever €1900 per medewerker, per jaar. Daarnaast is bewezen dat slapeloosheid een cruciale negatieve rol speelt bij het maken van bedrijfsbeslissingen en keuzes die medewerkers iedere dag moeten maken. Als werkgever heeft u er dus belang bij om de slaapproblemen van uw medewerkers aan te pakken.

 

Vitaliteit in kaart

Om te verhelderen of een slechte nachtrust de vitaliteit van uw medewerkers raakt, kunt u gebruik maken van de Saraja Slaapscan.

Daartoe wordt de Saraja Slaap en Vitaliteit Test ingezet als instrument:

  • om te signaleren of slaapproblematiek binnen (een afdeling van) uw organisatie de vitaliteit van de medewerkers negatief beïnvloedt
  • om een indicatie te krijgen waaruit de slaapproblematiek bestaat (stress, leefstijl, persoonlijke perceptie, medisch)
  • met als doel terugdringen (kosten) ziekteverzuim, verlagen uitval door stress en burn-out
  • om te komen tot een vitaliteitsplan om zowel preventief als curatief het vitaliteitsniveau van uw medewerkers te waarborgen en te verbeteren
Vitaliteit vergroten

Het management van de organisatie ontvangt hiervan een rapport, dat door uw Saraja Slaapcoach persoonlijk met u wordt doorgesproken. Op basis van het rapport kunnen tools worden ingezet om de vitaliteit van uw medewerkers te vergroten, zoals:

Benader ons voor aanvullende informatie over onze slaapscan.
Meer lezen over Bedrijf & Vitaliteit? Lees meer »

Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail