Saraja Slaapcursus Harderwijk

Saraja Vitaliteitscursus

Als organisatie is het van belang medewerkers vitaler te maken. Enerzijds door de (perceptie van) werkgerelateerde stress te verminderen, anderzijds door ze te leren hun nachtrust te verbeteren.

Beter slapen – Beter werken

Een goede nachtrust is namelijk de basis om vitaal te kunnen leven en werken. Slaapproblemen raken het energieniveau, de veerkracht en de weerstand van mensen. Het vermindert aantoonbaar de productiviteit, de motivatie, het geheugen, de inter-persoonlijke vaardigheden en veroorzaakt een hoger ziekteverzuim. Als werkgever heeft u er dus belang bij om de slaapproblemen van uw medewerkers aan te pakken.

VitaliteitscursusDe Saraja Vitaliteitscursus, dé weg naar minder verzuim!

Investeren in de nachtrust van uw werknemers heeft zin, want het leidt tot medewerkers die fit en scherp zijn, significant beter presteren en bovendien minder verzuimen.

Investeren in de vitaliteit van werknemers doet u met de Saraja Vitaliteitscursus. Er wordt gewerkt aan stressreductie overdag. Daarnaast leren medewerkers hun slaapgewoonten structureel te verbeteren. Opdat ze zowel fysiek als mentaal optimaal kunnen herstellen in de nacht. Want zowel voldoende geestelijke en lichamelijke ontspanning áls goed slaapgedrag zijn noodzakelijk voor meer vitaliteit.

 

Groepsgrootte: Individueel of in groepen van 4 – 10 personen
Plaats: Incompany, op locatie of online
Duur: 6 bijeenkomsten
Face-to-face individueel: vanaf €575,- p.p. excl. btw
Face-to-face groep: €2.950,- excl. btw
Online individueel: €375,- p.p. excl. btw
Deze pagina delen via:
LinkedInFacebookTwitterWhatsAppEmail